Zestaw 1
- udziec wieprzowy pieczony
- ciapkapusta
(25 osób – cena: 600 zł)
Zestaw 2
- indyk po staropolsku (z farszem)
- warzywa z patelni
(15-17 osób – cena: 450 zł)
Zestaw 3
- prosiaczek – szynka w formie prosiaka
- bratkartofle
- kapusta zasmażana
(15-17 osób – cena: 400 zł)
Zestaw 4
- kaczka pieczona z jabłkami
- kluski, kapusta czerwona, sos pieczeniowy
(4 osoby – cena: 150 zł)
Zestaw 5
- korytko biesiadne: żeberka miodowo-musztardowe (5 szt.), golonka zapiekane (3 szt.), karczek z grilla (3 szt.), podudzie (pałka) drobiowe (5 szt.), szaszłyki drobiowe (3 szt.)
- ziemniaki opiekane
- zestaw surówek
(10 osób – cena: 320 zł)
Zestaw 6
korytko biesiadne: de’volaile (4 szt.), żeberko (4 szt.), schabowy (4 szt.), pieczeń (4 szt.)
ziemniaki opiekane
(10 osób – cena: 250 zł)
Zestaw 7
korytko wegetariańskie: szaszłyk jarski (3 szt.), papryka faszerowana (2 szt.), bakłażan faszerowany (2 szt.), camembert panierowany z żurawiną (3 szt.)
(cena: 140 zł)