Przykładowe menu

Zestaw 1 

  • udziec wieprzowy pieczony
  • ziemniaki zapiekane z boczkiem
  • kapusta kiszona lub zestaw surówek

(25 osób – cena: 400 zł)

Zestaw 2

  • indyk po staropolsku (z farszem)
  • warzywa z patelni

(15-17 osób – cena: 350 zł)

Zestaw 3

  • prosiaczek – szynka w formie prosiaka
  • ziemniak puree (aromatyzowane)
  • kapusta włoska z patelni

(15-17 osób – cena: 270 zł)

Zestaw 4

  • kaczka pieczona z jabłkami
  • kluski, kapusta czerwona, sos pieczeniowy

(4 osoby – cena: 120 zł)

Zestaw 5

  • korytko biesiadne: żeberka miodowo-musztardowe (5 szt.), golonka zapiekane (3 szt.), karczek z grilla (3 szt.), skrzydełka drobiowe (5 szt.), szaszłyki drobiowe (3 szt.)
  • ciaperkapusta lub bratkartofle
  • kapusta zasmażana z grzybami lub zestaw surówek

(10 osób – cena: 250 zł)