Przykładowe menu

Zestaw 1 

  • udziec wieprzowy pieczony
  • ciapkapusta

(25 osób – cena: 600 zł)

Zestaw 2

  • indyk po staropolsku (z farszem)
  • warzywa z patelni

(15-17 osób – cena: 450 zł)

Zestaw 3

  • prosiaczek – szynka w formie prosiaka
  • bratkartofle
  • kapusta zasmażana

(15-17 osób – cena: 400 zł)

Zestaw 4

  • kaczka pieczona z jabłkami
  • kluski, kapusta czerwona, sos pieczeniowy

(4 osoby – cena: 150 zł)

Zestaw 5

  • korytko biesiadne: żeberka miodowo-musztardowe (5 szt.), golonka zapiekane (3 szt.), karczek z grilla (3 szt.), podudzie (pałka) drobiowe (5 szt.), szaszłyki drobiowe (3 szt.)
  • ziemniaki opiekane
  • zestaw surówek

(10 osób – cena: 320 zł)

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie korytko-miesne-tarnowskie-gory-1024x575.jpg

Zestaw 6

korytko biesiadne: de’volaile (4 szt.), żeberko (4 szt.), schabowy (4 szt.), pieczeń (4 szt.)

ziemniaki opiekane

(10 osób – cena: 250 zł)

Zestaw 7

korytko wegetariańskie: szaszłyk jarski (3 szt.), papryka faszerowana (2 szt.), bakłażan faszerowany (2 szt.), camembert panierowany z żurawiną (3 szt.)

(cena: 140 zł)