Zestaw 1
- udziec wieprzowy pieczony
- ziemniaki zapiekane z boczkiem
- kapusta kiszona lub zestaw surówek
(25 osób – cena: 400 zł)
Zestaw 2
- indyk po staropolsku (z farszem)
- warzywa z patelni
(15-17 osób – cena: 350 zł)
Zestaw 3
- prosiaczek – szynka w formie prosiaka
- ziemniak puree (aromatyzowane)
- kapusta włoska z patelni
(15-17 osób – cena: 270 zł)
Zestaw 4
- kaczka pieczona z jabłkami
- kluski, kapusta czerwona, sos pieczeniowy
(4 osoby – cena: 120 zł)
Zestaw 5
- korytko biesiadne: żeberka miodowo-musztardowe (5 szt.), golonka zapiekane (3 szt.), karczek z grilla (3 szt.), skrzydełka drobiowe (5 szt.), szaszłyki drobiowe (3 szt.)
- ciaperkapusta lub bratkartofle
- kapusta zasmażana z grzybami lub zestaw surówek
(10 osób – cena: 250 zł)
